Vi kom iväg till Åland till slut. Det var många turer gällande väder och vind. De varnade för kuling så jag befarade det värsta men blev sedan lugnad av alla andra som påstod att det inte skulle vara så farligt. Nervöst åkte vi iväg och det blåste i stort sett ingenting så jag är glad att jag åkte.

Det var jag och Anki som åkte med 4 hundar. JAg hade Ängla och en lånehund med mig. Lånehunden var Shar peien Azta och Anki hade med sig en svensk lapphund och en finsk lapphund, Okki och Kamu.

Det var 17 finska lapphundar anmälda men endast 10 deltagande. Kamu blev bhkl4 med r-cert, Ängla blev btkl3 med r-cert och Azta blev btkl2 med r-cert och r-cacib. Det kändes lite som om vi samlade på reserver denna dag men Okki tog storslam och blev BIR med cert och cacib. Han kan då titulera sig C.I.B och Finuch. Stort grattis Anki.

Det var en riktigt lugn och mysig resa trots lång resväg. Bilfärden gick bra trots vägarbete i Stockholm, båtresan gick bra trots utlovad kuling, vi åt en fantastisk viltbuffé på hemvägen. Boendet var över förväntan, vi hade lyxat till det med varsin stuga men vi hade lätt fått plats i en. Det var mycket fin natur runtomkring, påminde lite om Saltkråkan. Så med detta kan jag bara säga att vi hade en underbar helg trots många reservplaceringar. =D