Förra helgen var det utställning i Växjö. Jag velade fram och tillbaka om jag verkligen skulle åka. Det var tidigt på morgonen, det brukar vara trångt där, Ängla pälslös och Onnis kurs skulle börja kl 15 så det var bråttom hem. Men alla trevliga människor som skulle dit lockade mycket så det blev en tripp till Växjö trots allt. =)

Finsk lapphund var först i ringen så 6.45 kom mamma och plockade upp mig å Ängla. Det var hela 50st anmälda. Ängla blev bästa tik trea så det var ju bra att vi åkte dit trots allt. Å detta året var det inte alls lika trångt som det brukar vara så det var en riktigt trevlig utställning med trevligt sällskap.

Vi hann även hem till Onnis kurs på eftermiddagen. Han var så taggad och gjorde sitt allra bästa. Så duktig denna lilla kille är.

I lördags kom Anki å Bruno med sina fina pojkar på besök. En svensk lapphund som heter Okki (Onnis nya favorit) och två finska lapphundar Sisu och Kamu. Kamu är ju Änglas blivande pojkvän 😉 vi la viltspår tillsammans och det var riktigt kul att få se Kamu spåra. Riktigt duktig, han har samma spårsäkerhet som Ängla men ett högre tempo annars spårar de väldigt lika, de har bra fokus och uthållighet. Onni fick även prova spåra två korta spår. Han förstod direkt vad han skulle göra. Klöven var spännande men lite läskig första gången. Det känns som om spår är hans grej så vi får väl spåra snart igen.